Ιατρός Εναλλακτικής & Αισθητικής Ιατρικής - Παπανικολάου Ανθή

Μητροπόλεως 101
54622 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο 2311291710
Κινητό τηλέφωνο 6944612013

%70%61%70%61%6E%69%6B%6F%6C%61%6F%75%61%6E%74%68%69%40%79%61%68%6F%6F%2E%67%72

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-14:00  18:00-21:00

Κατόπιν ρανεβού

Στην αρχή

Βελονισμός

Βελονισμός δίαιτα και αδυνάτισμα

Ο βελονισμός μπορεί να μειώσει την όρεξη, την διάθεση για γλυκά και τον χρόνο κορεσμού. Παράλληλα κινητοποιεί τον οργανισμό να αποκτήσει μεγαλύτερο μεταβολικό ρυθμό, να  κάνει δηλαδή περισσότερες καύσεις, ενώ αυξάνει και την κινητικότητα του παχέος εντέρου, ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα δυσκοιλιότητας.

Τα ιδιαίτερα σημεία που χρησιμοποιούνται για κάθε ασθενή επιλέγονται με βάση την κατανομή λίπους, το επίπεδο στρες και συγκινησιακών παραγόντων, τις διατροφικές συνήθειες και άλλους παράγοντες.
Η άσκηση και η δίαιτα βοηθούν κάθε πρόγραμμα αδυνατίσματος. Εν τούτοις τα περισσότερα άτομα που έρχονται για βελονισμό έχουν δοκιμάσει πολλές δίαιτες κατά το παρελθόν. Μπορεί να γνωρίζουν καλά τι πρέπει να φάνε και τι όχι αλλά νοιώθουν κατάθλιψη και ευερεθιστότητα όταν προσπαθούν να παραμείνουν σταθεροί σε μια δίαιτα.

10 περίπου συνεδρίες είναι συνήθως αρκετές και θα πρέπει να γίνονται μια με δύο φορές την εβδομάδα. Η απώλεια βάρους θα πρέπει να συνεχιστεί μετά τη θεραπεία και να ολοκληρωθεί φθάνοντας στο επιθυμητό σωματικό βάρος.

Το αποτέλεσμα του βελονισμού διαρκεί τουλάχιστον έξι μήνες και μερικές φορές ένα χρόνο και παραπάνω. Εάν η επιθυμία για υπερβολική λήψη τροφής επανέλθει οποιαδήποτε χρονική στιγμή μελλοντικά, λίγες ακόμα συνεδρίες βελονισμού θα πρέπει να την καταστείλουν. Η απώλεια βάρους που θα πρέπει να αναμένεται είναι ένα με δύο κιλά την εβδομάδα.

Velonismos Papanikolaou Anthi
Βελονισμός Παπανικολάου Ανθή

Βελονισμός Λίφτινγκ


Ο βελονισμός λίφτινγκ μειώνει τα σημάδια της γήρανσης, αναζωογονεί το δέρμα και φέρνει μια πιο νεανική λάμψη στο πρόσωπο.

Πλεονεκτήματα του Βελονισμού Λίφτινγκ

- Εξάφάνιση των ρυτίδων έκφρασης και μείωση των βαθύτερων ρυτίδων
- Βελτίωση της επιδερμίδας του προσώπου με την άυξηση της τοπικής κυκλοφορίας
- Βελτίωση της ελαστικότητας των μυών του προσώπου και αποτροπή εμφάνισης ρυτίδων
- Συνολική αναζωογόνηση ολόκληρου του προσώπου
- Σύσφιξη των πόρων
- Εξάλειψη των μάυρων κύκλων και του πρηξίματος κάτω από τα μάτια
- Μείωση των συνοφρυομένων ρυτίδων
- Σύσφιξη των πόρων
- Εκκαθάριση των κηλίδων γήρανσης
- Διατήρηση υπό έλεγχο της τάσης ακμής της επιδερμίδας
- Μείωση στο διπλό πηγούνι

Velonismos Papanikolaou Anthi
Βελονισμός Παπανικολάου Ανθή

Πως δρα ο βελονισμός λίφτινγκ;

Η εισχώρηση λεπτών και μικρών βελόνων στο πρόσωπο αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Το δέρμα πρέπει να τρέφεται, να οξυγωνόνεται και να ενυδατώνεται από μέσα προς τα έξω. Όταν αυξάνεται η κυκλοφορία, αυξάνεται και η παραγωγή κολλαγόνου η οποία κάνει το δέρμα πιο ελαστικό συμβάλλοντας στην κάλυψη και στο γέμισμα των ρυτίδων. Μελέτη του Journal of Clinical Acupuncture αναφέρει ότι σε 300 περιπτώσεις που αντιμετωπίστηκαν με βελονισμό lifting το 98% είχε επιτυχή και διαρκή αποτελέσματα .

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα διαρκούν 3-5 χρόνια μετά από θεραπεία 10 συνεδριών. Χρειάζεται ωστόσο να γίνουν κάποιες θεραπείες συντήρησης μία κάθε σεζόν, ανάλογα με την αντίδραση της ασθενούς.

Ο Βελονισμός λίφτινγκ:

- Δεν έχει επιπλοκές
- Δεν έχει αρνητικές παρενέργειες
- Δε χρειάζεται χρόνος αποκατάστασης
- Δεν απαιτεί ενέσεις και φάρμακα
- Με μια φυσική διαδικασία βελτιώνεται η εικόνα σας χωρίς καμιά παραμόρφωση